Oliebollen verkoop voor Stichting zoalsjan

08-03-2019 | 21:35

Rond december kreeg ik, Rogier Eggens, het idee om op een leuke manier geld op te halen voor een goed doel. Ik dacht al snel aan de Stichting zoalsjan. Het doel van Stichting zoalsjan vind ik super mooi. Jan was een tennisvriend van mijn ouders en bovendien heb ik bij Jelte en Jord op school gezeten en zo ook het een en ander mee gekregen over het ziekteverloop van Jan.

Aangezien het bijna Oud en Nieuw was, dacht ik: laat ik door oliebollen te verkopen geld ophalen voor de stichting. Het was leuker om dit samen te doen. Daarom heb ik een hele goede vriend van mij, Casper Vastenburg, gevraagd om mee te helpen. Dit deed hij maar al te graag.

Vervolgens hebben wij samen alle voorbereidingen getroffen. Denk hierbij aan beslag en verpakking kopen, tafels en posters regelen, adverteren en natuurlijk moesten wij een staanplaats hebben. Na wat bellen en mailen mochten wij van de gemeente Soest op de Burgemeester Grothestraat staan. Hier waren wij maar al te blij mee, hartelijk dank gemeente Soest!

Toen alle voorbereidingen waren getroffen moest allen het beslag en de oliebollen nog gemaakt worden . Nog een hele goede vriend van mij, Max Brevoort, wilde ook graag mee helpen en heeft ons hiermee super versterkt. Deze hulp hadden we namelijk zeker nodig! Wij hebben met ze drieën heerlijke bollen gebakken en vervolgens verkocht! Ook mijn zusje Jasmijn, en haar vriendin Mijntje zijn ons team komen versterken.

Wij hebben een prachtig bedrag van € 205,15 opgehaald voor de stichting!

We willen iedereen bedanken die bij ons gekocht heeft, hopelijk hebben de bollen gesmaakt! Wij hebben het met heel veel plezier gedaan en zijn we erg blij dat we zo’n mooi bedrag hebben mogen doneren. Wellicht tot volgend jaar!

Hartelijke groet,

Casper Vastenburg, Max Brevoort en Rogier Eggens